За виното се иска майсторлък,
на лозето му трябва ваданлък

АКТИФЕРМ- Активатор на фирментацията

 Актиферм, Martin Vialatte прилага на практика познанията за пълен активатор на ферментацията.Актиферм осигурява нужната съвкупност на дрождите от витаминни фактори и олиго-елементи,и елеминира ограничаващите фактори,дължащи се на липсата или недостига на тези качествено важни и съществени елементи. За да бъде осигурено добро развитие на ферментацията, Актеферм внася многжество елементи необходими за популацията на дрождите.

Витамин В1 (Тиамин)- необходим за разтежа и размножаването на дрождите.

Минерален азот, под формата на Фосфат и Амониев сулфат, форма на азота, която е особенно достъпна за дрождите.

Органичен азот (олигопептидни аминокиселини), витамини (В1,В3,В5,В2,С,Е), олиго-елементи (Фосфор,Калций,Метали) по форма на дрожди, инактивирани чрез топлина, частично автолизирани и сушени чрез атомизация.Тези инертни дрожди са естествено богати на витамини и садържат повишено ниво на протеини с добро качество. 

Дозиране: 20 до 60g/hl, според качеството на мъстта. 

Употреба: Разтворете 1kg Актиферм в около 10 L мъст ( незабавно разтваряне) Въведете в момента на влагането на дрождите, било върху рехидратираните дрожди или директно в мъстта. Направете едно претакане ( хомогенизиране) За подновяване на ферментацията приложете Актиферм с мая за реферментация. 


Подходящ за:
  • Вино производствo


тагове:
vialatte, oenologie, france, martin, фирментацията, производствo, актиферм, активатор, вино

Share on Facebook
Не е в наличност

Други продукти:

НОВО Енологични продукти

Подходящ за:
  • Вино производствo

0.00 лв.

НОВО Енологични продукти

Подходящ за:
  • Винопроизводствo

0.00 лв.